Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Mello vs Near

Go down 
+2
Chou
Kamishiro
6 posters
AuthorMessage
Kamishiro

Kamishiro

Numarul mesajelor : 10
Data de inscriere : 2009-01-10

Mello vs Near Empty
PostSubject: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeSat Jan 10, 2009 2:27 am

Bun tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti pe unul dintre cei 2, adica sa il alegeti pe cel Atentie!!
Minim 2 randuri si va rog argumentati alegerea

Me:
Eu
il aleg pe Mello.Imi place acest personaj pentru ca este un tip foarte
intelginet si mereu gata de orice pentru a-si atinge scopul.Chiar daca
cateodata este cam violent ( bine mai tot timpul) imi place de el.Are
un oarecare complex de inferioritate da5r asta il face sa aiba o
ambitie mai mare si sa reusesca in tot ce isi propune.
Si acum daca ma gandesc mai bine Near nu ar fi reusit sa rezolve cazul daca nu ar fi fost Mello acolo.
Back to top Go down
Chou

Chou

Numarul mesajelor : 1926
Data de inscriere : 2009-01-01

Mello vs Near Empty
PostSubject: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeSat Jan 31, 2009 4:20 am

eu tot pe mello il aleg pentru ca in primu' rand ii palce ciocolata...are o obsesie pentru ciocolata la fel si eu ^^"si in al doile rand el e gata pentru orice ca sa-si atinga scopul chiar daca ar omori pentru asta :D
Back to top Go down
https://anime-sensation.forumgratuit.ro
Vizitato
Guest
Anonymous

Mello vs Near Empty
PostSubject: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeThu Feb 05, 2009 8:58 pm

pe mello bineinteles mai ales ca imi face pofta de ciocolata
pana la urma cand il mai vad pe mello la Tv am sa-mi i-au o ciocolata
deci mello:twisted:
Back to top Go down
Kimi-chan
..::Ben10AlienForceAddicted::..
Kimi-chan

Numarul mesajelor : 333
Data de inscriere : 2009-01-22

Mello vs Near Empty
PostSubject: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeSun Feb 15, 2009 2:11 am

da sa zic tot acelasi motiv cu kamishiro pe care il aleg pe mello nu are rost sa mai zic ca sai face off
Back to top Go down
http://naruto-kun.time2forum.com
Sayuri

Sayuri

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 33
Localizare : Majestical Parade
Stare de spirit : happy
Data de inscriere : 2009-04-05

Mello vs Near Empty
PostSubject: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeMon Apr 06, 2009 1:44 am

Near: adevarul e ca am o oarecare slabiciune pentru persoanele care sunt mai copilaroase si pentru lucrurile copilaroase insasi. Near este un persoanj foarte interesant chiar daca la varsta lui se mai joaca inca cu jucarii cred ca este cel mai bun detectiv din lume reusind sa rezolve cazul cu ajutorul lui Mello si a lui Lawliet chiar daca acest ajutor a fost in mod indirect
Back to top Go down
http://yune-divinne.blogspot.com
Kanna Kisame

Kanna Kisame

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 28
Localizare : Gaseste-ma :P
Stare de spirit : Happy
Data de inscriere : 2009-04-12

Mello vs Near Empty
PostSubject: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeSun Apr 12, 2009 6:08 am

Oho, in sfarsit un fan Near.
Bine intales ca eu il aleg pe Near. Imi place mult mai mult decat Mello.E mai matur, imi place infatisarea lui si mi se pare mult mai inteligent.Poate ma atrage la el faptul ca seamana atat de bine la infatisarea cu personajul meu favorit din Death Note, L .
Back to top Go down
http://the-last-night.nice-board.net/forum.htm
Rosette

Rosette

Numarul mesajelor : 52
Data de inscriere : 2009-04-09

Mello vs Near Empty
PostSubject: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitimeSun Apr 12, 2009 10:36 pm

Eu il aleg pe Near si nu pentru ca seamana cu L ci pentru ca...Trebuie sa aleg intre el si Mello glol...Cu toate ca e un succesor al lui L a reusit sa faca ceea ce el nu a reusit...L-a prins pe Kira...Desigur...Cu toate indiciile lasate de L...Dar totusi l-a prins iar Mello saracu'...S-a dus in ceruri...Deci...Si eu il aleg pe Near^^
Back to top Go down
Sponsored content

Mello vs Near Empty
PostSubject: Re: Mello vs Near   Mello vs Near Icon_minitime

Back to top Go down

Mello vs Near
Back to top 
Page 1 of 1